Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zandvoort

Laat een barbecue in Zandvoort thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zandvoort
Zandvoort

Barbecue huren voor een BBQ in Zandvoort

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Zandvoort van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Zandvoort

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Zandvoort nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Zandvoort! Een barbecue huren in Zandvoort kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Heemstede? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Zandvoort

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Zandvoort. Je kunt barbecue huren in Zandvoort inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Zandvoort.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Zandvoort

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Zandvoort wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Zandvoort voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Zandvoort, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Zandvoort bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Zandvoort je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.