Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zevenbergen

Laat een barbecue in Zevenbergen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zevenbergen
Zevenbergen

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Zevenbergen bij De Barbecue Boer.

Barbecue in Zevenbergen compleet laten bezorgen

De Barbecue Boer bezorgt graag alles voor een complete barbecue in Zevenbergen bij jou thuis. Je hebt ruime keuze uit barbecuepakketten – ook vegetarisch. Wij leveren de heerlijkste ingrediënten, maar ook de barbecue zelf en borden en bestek. Nadien halen we alles weer op, zodat je niet met de afwas blijft zitten. Je maakt zelf alle gerechten klaar op de professionele gasbarbecue of je maakt gebruik van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Hoe dan ook, met De Barbecue Boer wordt jouw BBQ in Zevenbergen pas echt een feestje! Wil je liever je barbecue in Moerdijk compleet laten bezorgen? Geen probleem, De Barbecue Boer levert in heel Nederland. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Zevenbergen

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Zevenbergen wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Zevenbergen was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

BBQ in Zevenbergen voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Zevenbergen met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Zevenbergen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Zevenbergen? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Zeker van jouw BBQ in Zevenbergen

Ook een barbecue huren in Zevenbergen en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Zevenbergen nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.