Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zierikzee

Laat een barbecue in Zierikzee thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zierikzee
Zierikzee

Zin om lekker te barbecueën bij je thuis in Zierikzee? Met vrienden, familie of de buren? Ga ervoor! Samen barbecueën is perfect voor quality time met elkaar. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet je van de geur van het vlees, goede gesprekken en het zonnige weer. Het samenkomen vraagt om de nodige voorbereidingen. Daarom helpen we je graag. Met onze complete BBQ service genieten jullie optimaal zonder voorbereidingen te treffen.

De Barbecue Boer verzorgt graag jouw barbecue thuisbezorgd Zierikzee. Wij leveren een compleet verzorgde barbecue waar je geen omkijken naar hebt. Van de boodschappen tot de afwas: wij regelen het voor je! Zo geniet jij volop van jouw thuisbezorgde barbecue in Zierikzee en hoef je je enkel druk te maken over wie je uitnodigt.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Zierikzee voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Zierikzee ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Zierikzee, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Zierikzee. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Zierikzee

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Zierikzee bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Zierikzee door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Je bestelt snel en gemakkelijk jouw barbecue thuisbezorgd Zierikzee bij De Barbecue Boer. Heb je morgen een barbecue gepland staan? Dan helpen wij je graag. Als je namelijk vóór 12 uur besteld, wordt de barbecue de volgende dag geleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een barbecue voor een later moment te bestellen.