Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zuid-Scharwoude

Laat een barbecue in Zuid-Scharwoude thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zuid-Scharwoude
Zuid-Scharwoude

BBQ in Zuid-Scharwoude organiseren

Een barbecue in Zuid-Scharwoude organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Zuid-Scharwoude met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Zuid-Scharwoude inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Zuid-Scharwoude organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Zuid-Scharwoude bij jou thuis. Liever een barbecue in Heerhugowaard of Warmenhuizen? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Zuid-Scharwoude

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Zuid-Scharwoude? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Zuid-Scharwoude door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Zuid-Scharwoude in een handomdraai

Eenvoudig een barbecue huren Zuid-Scharwoude

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Zuid-Scharwoude huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

Bestel jouw BBQ in Zuid-Scharwoude nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Zuid-Scharwoude dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.