Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zwolle

Laat een barbecue in Zwolle thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Bekijk BBQ pakketten Of bel 0342 490 047
Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zwolle
Zwolle

Compleet verzorgde BBQ in Zwolle

Wil je lekker uitpakken met een heerlijke barbecue in Zwolle, samen met je vrienden, collega’s of familie? Laat je dan verwennen met de heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Vers bereid, met keuze uit een groot aantal verschillende pakketten – ook vegetarisch. Geleverd inclusief gasbarbecue, bestek en borden, heerlijke sausjes en salades.

Jouw barbecue huren in Zwolle inclusief borden en bestek

Barbecueën zonder afwas, kan dat? Wel als je kiest voor een barbecue huren en het bestellen van overheerlijke barbecue pakketten bij De Barbecue Boer. Wij leveren alle ingrediënten die jij nodig hebt voor een smakelijke barbecue bij je thuis af, inclusief borden, bestek en gasbarbecue. Na jouw barbecue in Zwolle halen wij alles weer op. Zo geniet jij samen met je familie, vrienden of collega’s van een makkelijke, uitgebreide BBQ in Zwolle. Vanzelfsprekend zijn alle ingrediënten vers en heb je ruime keuze uit barbecue pakketten. Onze klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9,4. Genoeg redenen om de service van De Barbecue Boer ook eens uit te proberen! Nog een voordeel? We bezorgen heel Nederland, dus ook voor een barbecue in Brinkhoek zit je goed.

Ambachtelijke barbecue pakketten

Inbegrepen bij elke bestelling

Of krijg korting als je je eigen BBQ/servies gebruikt
Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De beste BBQ-pakketten voor elke liefhebber

We hechten niet alleen waarde aan een complete service. Ook het eten moet perfect zijn. Voor minder doen wij het niet. Daarom komt ons vlees van de ambachtelijke slager uit Zwolle waar het vlees met zorg op smaak wordt gebracht. De visboer uit Zwolle draagt zorg voor de vis. De bakker in Zwolle ontfermt zich over het stokbrood en wij brengen alles samen in 1 pakket. Mét smaakvolle sauzen en huisgemaakte salades.

Er is een ruime keuze in de BBQ-pakketten die wij voor jullie klaarmaken. Ook wanneer je gasten in je midden hebt met een voorkeur voor vegetarisch, halal of allergeenvrij eten. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij de bestelling. Voor kinderen hebben wij speciale versies van de pakketten beschikbaar, zodat het voor elke eter een barbecue om nooit te vergeten is.

 • Basis bbq pakket
 • Beef en steak barbecue pakket
 • Vis en gamba barbecue pakket
 • Boer'n barbecue pakket
 • Kinder barbecue pakket
 • Luxe barbecue pakket
 • Halal barbecue pakket
 • Vlees & vis barbecue pakket
 • Vegetarisch barbecue pakket
 • Allergeenvrij barbecue pakket

  Maak de bestelling compleet met onze extra’s

  Een barbecue bestaat niet alleen uit eten. Er komen meer dingen bij kijken. Waaronder drinken, borden, bestek en natuurlijk de barbecue zelf. De Barbecue Boer zal De Barbecue Boer niet zijn als er aan alles is gedacht, dus ook dat. Daarom krijgt iedereen die bij ons een bestelling doet, automatisch een gasbarbecue meegestuurd en de overige benodigdheden zoals het genoemd. Tot slot mag je voor gekoelde dranken en desserts bij ons aankloppen. Deze voeg je eenvoudig toe aan de bestelling.

  BBQ in Zwolle snel thuisbezorgd

  Vragen de weersvoorspellingen deze week om een gezellige barbecue in Zwolle? Regel jouw heerlijke barbecue dan vandaag nog en bestel je barbecue bij De Barbecue Boer. Met verrassend lage prijzen en ruime keuze is De Barbecue Boer het perfecte adres voor de last-minute barbecue in Zwolle.