Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Aa en Hunze

Laat een barbecue in Aa en Hunze thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Aa en Hunze
Aa en Hunze

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Aa en Hunze bij De Barbecue Boer.

Barbecue Aa en Hunze zonder afwas

Jouw BBQ in Aa en Hunze organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt het barbecuepakket van jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor je barbecue in Aa en Hunze, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Aa en Hunze zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Hoensbroek of BBQ Heerlen? Ook daar leveren we!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

We hechten niet alleen waarde aan een complete service. Ook het eten moet perfect zijn. Voor minder doen wij het niet. Daarom komt ons vlees van de ambachtelijke slager uit Aa en Hunze waar het vlees met zorg op smaak wordt gebracht. De visboer uit Aa en Hunze draagt zorg voor de vis. De bakker in Aa en Hunze ontfermt zich over het stokbrood en wij brengen alles samen in 1 pakket. Mét smaakvolle sauzen en huisgemaakte salades.

Er is een ruime keuze in de BBQ-pakketten die wij voor jullie klaarmaken. Ook wanneer je gasten in je midden hebt met een voorkeur voor vegetarisch, halal of glutenvrij eten. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij de bestelling. Voor kinderen hebben wij speciale versies van de pakketten beschikbaar, zodat het voor elke eter een barbecue om nooit te vergeten is.

• Budget bbq pakket

• Groente fruit bbq pakket

• Boer’n bbq pakket

• Vis bbq pakket

• Nazomer bbq pakket

• Luxe bbq pakket

• Basis bbq pakket

• Vlees & vis bbq pakket

Barbecue thuisbezorgd in Aa en Hunze voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Aa en Hunze heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Aa en Hunze organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Aa en Hunze. Weten wat een barbecue in Aa en Hunze kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Aa en Hunze snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Aa en Hunze nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Aa en Hunze gewoon online.