Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Huissen

Laat een barbecue in Huissen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Huissen
Huissen

Jouw heerlijke BBQ in Huissen thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Huissen kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Huissen 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Huissen het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Huissen zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Lingewaard zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

We hechten niet alleen waarde aan een complete service. Ook het eten moet perfect zijn. Voor minder doen wij het niet. Daarom komt ons vlees van de ambachtelijke slager uit Huissen waar het vlees met zorg op smaak wordt gebracht. De visboer uit Huissen draagt zorg voor de vis. De bakker in Huissen ontfermt zich over het stokbrood en wij brengen alles samen in 1 pakket. Mét smaakvolle sauzen en huisgemaakte salades.

Er is een ruime keuze in de BBQ-pakketten die wij voor jullie klaarmaken. Ook wanneer je gasten in je midden hebt met een voorkeur voor vegetarisch, halal of glutenvrij eten. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij de bestelling. Voor kinderen hebben wij speciale versies van de pakketten beschikbaar, zodat het voor elke eter een barbecue om nooit te vergeten is.

• Budget bbq pakket

• Groente fruit bbq pakket

• Boer’n bbq pakket

• Vis bbq pakket

• Nazomer bbq pakket

• Luxe bbq pakket

• Basis bbq pakket

• Vlees & vis bbq pakket

BBQ in Huissen voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Huissen met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Huissen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Huissen? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Alles voor jouw BBQ in Huissen in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Huissen gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Huissen vandaag nog eenvoudig online.