Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Midden-Groningen

Laat een barbecue in Midden-Groningen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Midden-Groningen
Midden-Groningen

Laat je BBQ in Midden-Groningen thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Midden-Groningen gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Midden-Groningen gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Midden-Groningen

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Midden-Groningen en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Midden-Groningen. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Zuidhorn heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij De Barbecue Boer kies je uit BBQ pakketten die onze koks zorgvuldig hebben samengesteld. Hier geniet je van vers vlees van de slager, verse vis van de lokale visboer en heerlijke groenten en fruit. Ook zorgen wij ervoor dat het stokbrood altijd lekker knapperig is. Een verse, overheerlijke barbecue thuisbezorgd Midden-Groningen voor je hele gezelschap. Omdat wij verschillende BBQ pakketten hebben, is er voor ieder altijd wat wils. Bij ons kies je voor je barbecue in Midden-Groningen uit een luxe BBQ pakket met meerdere soorten vlees. Eten jij of je gasten vegetarisch? Dan bestel je ons vegetarische BBQ pakket of het groenten en fruit BBQ pakket!

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Midden-Groningen

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Midden-Groningen bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Midden-Groningen door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Jouw BBQ in Midden-Groningen snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Midden-Groningen eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.