Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Neder-Betuwe

Laat een barbecue in Neder-Betuwe thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Neder-Betuwe
Neder-Betuwe

Regel een smakelijke BBQ in Neder-Betuwe zonder gedoe

Een traditionele barbecue is natuurlijk heerlijk, maar vereist een boel voorbereidingen. Inkopen doen en nadien afwassen kost flink wat tijd als je met een grote groep bent. Regel daarom de volgende keer een compleet verzorgde barbecue in Neder-Betuwe bij De Barbecue Boer. Je bestelt jouw barbecuepakket inclusief gasbarbecue voordelig en snel online. Alles vers bereid met ruime keuze uit vlees, vis, vegetarische gerechten én salades!

Barbecue thuisbezorgd Neder-Betuwe

De ultieme zomerse luxe: jouw barbecue thuisbezorgd in Neder-Betuwe door De Barbecue Boer. Wij leveren de barbecuepakketten van jouw voorkeur bij je thuis af, inclusief alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje grillen. Denk aan borden en bestek, maar natuurlijk ook aan de barbecue huren in Neder-Betuwe zelf. Je krijgt van ons een professionele gasbarbecue en we halen alles nadien weer op, zodat je de afwas niet zelf hoeft te doen. Onze klanten geven ons maar liefst een 9,4, dus geniet je gegarandeerd van een topkwaliteit BBQ in Neder-Betuwe. De Barbecue Boer bezorgt in heel Nederland, dus ook voor een BBQ in Dodewaard of een barbecue thuisbezorgd in Wageningen ben je aan het juiste adres,

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De Barbecue Boer regelt jouw barbecue thuis volledig. Wij zorgen ervoor dat er vers vlees wordt gehaald bij de slager, bereiden de salades en bakken het stokbrood af. Maar daar stopt onze service niet! Wij komen de volledige barbecue bij jou thuis afleveren én we halen deze na afloop weer op. En je hoeft zelf de afwas niet te doen, dat doen wij namelijk. Dat klinkt relaxed, toch? Dat is precies wat wij willen. Dat jij een relaxte avond hebt, en zelf niet aan het werk hoeft. Zo kun jij samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van onze overheerlijke barbecue thuisbezorgd Neder-Betuwe.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Neder-Betuwe

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Neder-Betuwe bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Neder-Betuwe door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Geniet van een BBQ in Neder-Betuwe

Deze week nog smullen van lekkere barbecuegerechten? Bestel dan vandaag nog jouw barbecue en barbecuepakketten bij De Barbecue Boer. Met ruime keuze en voordelige prijzen is De Barbecue Boer de perfecte keuze voor een ontspannen barbecue in Neder-Betuwe. Vraag een offerte op of bestel jouw barbecue thuisbezorgd in Neder-Betuwe eenvoudig online.