Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Tholen

Laat een barbecue in Tholen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Tholen
Tholen

Laat je BBQ in Tholen thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Tholen gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Tholen gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Tholen

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Tholen en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Tholen. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Halsteren heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Tholen

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Tholen. Je kunt barbecue huren in Tholen inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Tholen.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Tholen

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Tholen wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Tholen voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Tholen, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Jouw BBQ in Tholen snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Tholen eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.