Ga naar inhoud

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Zeeland

Laat een barbecue in Zeeland thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9.5!

Verras je vrienden en familie met een BBQ in Zeeland

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je dat op smakelijke wijze doen? Organiseer dan een heerlijke barbecue in een handomdraai en bestel je versbereide barbecue bij De Barbecue Boer. Jouw barbecue in Zeeland regel je supersnel. Je bestelt de barbecue aan de hand van jouw voorkeur en laat deze thuis bezorgen. Je ontvangt niet alleen een pakket met heerlijk vlees, vis en groenten maar ook een professionele barbecue waarmee je alle gerechten klaarmaakt.

Barbecue Zeeland zonder afwas

Jouw BBQ in Zeeland organiseer je bijzonder eenvoudig met behulp van De Barbecue Boer. Je bestelt de barbecue pakketten naar jouw voorkeur met vis, vlees, sausjes en salades of een vegetarische versie online en laat deze gewoon bij je thuis bezorgen. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen heerlijke ingrediënten krijgt voor de barbecue in Zeeland, maar leveren meteen ook borden, bestek en de barbecue zelf. Die halen we na de tijd gratis op, zodat je geen afwas hoeft te doen. Zo kun je een barbecue huren in Zeeland zonder gedoe, en optimaal genieten van een zomeravond lang barbecueën met vrienden, familie of collega’s. Liever een barbecue in Veere of BBQ Goes? Ook daar leveren we!

Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.

Volledig verzorgde barbecue

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Zeeland volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Zeeland, die vind je bij De Barbecue Boer!

Kies jouw BBQ-pakket

Bij De Barbecue Boer vind je voor ieder wat wils. Wij hebben namelijk een grote variatie aan pakketten, waarbij je onder andere kiest uit een boer'n, luxe, vegetarische of allergenenvrije barbecue. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld door onze koks. We hebben ervoor gezorgd dat er altijd genoeg is voor iedereen. Toch bieden wij de mogelijkheid om extra vlees, salades of desserts te bestellen. Want zeg nou zelf, voor een toetje hebben we altijd plek over. Wil je juist minder bestellen omdat er kinderen mee eten? Kies dan voor ons kinder BBQ pakket. Een samenstelling van salades, broodjes en een hamburger, barbecueworst en spiesje.

BBQ in Zeeland snel bij jou thuis

Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel dan vandaag je barbecue in Zeeland nog bij De Barbecue Boer. Geniet van de lekkerste en meest verse ingrediënten en stel jouw barbecuepakketten geheel naar eigen wens samen, voor verrassend lage prijzen. Bovendien ben je altijd flexibel. Komt het toch niet uit? Dan kun je je reservering tot twee dagen voor datum nog aanpassen. Vraag nu je offerte aan of bestel alles voor jouw barbecue thuisbezorgd in Zeeland gewoon online.

Volledig verzorgde BBQ

Laat de barbecue thuisbezorgen in Zeeland en geniet van een volledig verzorgde BBQ van De Barbecue Boer!