Ga naar inhoud
BBQ gerechten

De lekkerste BBQ gerechten

Ben je een echte barbecueliefhebber die regelmatig de gril tevoorschijn haalt? Dan ben je vast ook op zoek naar lekkere, originele BBQ gerechten. Je vindt ze hier!

Als je vaak barbecuet wil je genoeg afwisseling in het eten. Je wilt ten slotte niet iedere keer hetzelfde klaarmaken. Ontdek hier heerlijke nieuwe recepten. Ook bijgerechten komen aan bod. Zo stel je binnen een handomdraai een overheerlijk barbecuemenu samen. Verras je gasten – en mogelijk ook jezelf – met de meest originele (bij)gerechten.

Traditionele gerechtjes in een nieuw jasje

Waar vind je inspiratie voor originele én lekkere BBQ gerechten? De gerechtjes moeten speciaal zijn, maar ook bij de meeste mensen in de smaak vallen. Jamie Oliver is een van de bekendste koks die als geen ander weet hoe je verrassend lekkere combinaties maakt. Hij geeft een verfrissende twist aan traditionele gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke cheeseburger met gorgonzola en appel. Beleg het broodje met slechts een beetje blauwe kaas voor een subtiel accent. Frisse schijfjes appel zorgen voor de juiste balans. Ook ‘chili chicken’ is een aanrader als je kip net even anders klaar wilt maken. De combinatie van chilisaus en kipfilet is voor vrijwel iedereen een succes.

Voor de vegetariërs is ook veel mogelijk. Een heerlijke en vullende snack is een tofuspies van de barbecue. Marineer de tofublokjes met zout en peper en gril ze mooi bruin. De spiesen passen goed bij een frisse salade of eet je met sojasaus. Veel vegetariërs zullen ook blij verrast zijn met een salade van gegrilde groenten, feta en taboulé. Een heerlijk zomers gerecht dat perfect past bij een barbecue – ook als hoofdgerecht.

Barbecue thuisbezorgd

Maak de BBQ compleet met bijgerechten

Op zoek naar leuke gerechtjes die perfect bij hoofdgerechten passen? Hier vind je enkele ideeën voor BBQ-bijgerechten. De recepten zijn supereenvoudig te bereiden en het resultaat smaakt bijzonder goed. Combineer bijvoorbeeld groenten met kaas. Mozzarella of ricotta zijn hiervoor erg geschikt vanwege de neutrale smaak. Voor een spannende combinatie kun je spiesjes met mozzarella en pompoen maken. Ook kun je experimenten door zelf een nieuw gerechtje te verzinnen. Te gewaagd? Een klassieker die nooit zal vervelen is de prikker met tomaat, basilicum en mozzarella. Kies je favoriete bijgerechten uit en maak het menu helemaal af.

Laat een barbecuepakket verzorgen met gevarieerde gerechten

Loopt het water je al in de mond bij het lezen over al deze BBQ gerechten, maar heb je momenteel geen tijd voor alle voorbereidingen? Verwen jezelf eens extra door een barbecue voor je te laten verzorgen. De Barbecue Boer is een van de hoogst beoordeelde cateringbedrijven dat gespecialiseerd is in barbecuelevering. Je profiteert er van snelle levering, vriendelijke service en natuurlijk kwaliteitsproducten.

Wat voor barbecuegerechten kun je onder andere verwachten bij De Barbecue Boer? Dat verschilt per menu. Bij het luxe pakket krijg je, zoals het hoort, de beste vleessnacks als lamskotelet, biefstuk en varkenshaas. Verder geniet je van vele verschillende bijgerechten, ongeacht welk barbecuepakket je uitkiest. Denk aan salades, stokbrood en zelfs huisgemaakte sauzen. Het zal jullie aan niets ontbreken tijdens de aankomende barbecue.

Barbecue A tot Z

Een geheel verzorgde bbq

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: