Ga naar inhoud
Het Boer'n barbecue pakket

De leukste Vaderdag ideeën

Vaderdag, dé dag om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. De man die nooit te beroerd was een balletje met je te trappen, aan de waterkant jou te leren vissen, jouw eerste huis te helpen verbouwen en altijd voor je klaarstaat zodra je hem nodig hebt.

Wat zouden we toch moeten zonder vaders? Vaderdag vindt dit jaar plaats op 17 juni, op een zondag uiteraard. Leuk natuurlijk om een dag speciaal aan jouw vader te wijden en wie weet zoek je nog naar inspiratie. Hieronder vind je de leukste Vaderdag ideeën. 

 1. Bestel een passend cadeautje: Ben je de cadeautjes die je als klein kind gaf inmiddels ontgroeid? Maar wil je nog steeds je vader op gepaste wijze iets geven? Vrijwel iedere vader houdt van een beetje klussen. Of een biertje op zijn tijd? Misschien is hij toe aan een nieuwe vishengel of kan hij iets gebruiken voor op zijn werk? Er zijn zoveel leuke cadeautjes om je vader te geven. Doe Vaderdag ideeën op door de hobby’s van hem in de gaten te houden. Hoor je hem wel eens klagen over iets wat in huis ontbreekt? Schrijf het op! Houd ook de folders in de gaten die online of via je brievenbus jou bereiken vlak voor deze datum. Behalve leuke Vaderdag ideeën, staan er ook vaak aantrekkelijke kortingen in. 
 2. Dagje eropuit gaan: Maar niet alleen kun je een tastbaar cadeau voor hem kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het samen er een dagje op uit gaan? Zijn jullie toevallig een groot fan van dezelfde voetbalclub? Dan is het bezoeken van een wedstrijd een leuk Vaderdag idee. Dan kun je voor en na de wedstrijd nog even de stad in duiken. Of ga een dagje treinreizen en bezoek tijdens de reis bijzondere steden en pak hier en daar een terrasje mee. 
 3. Verzamel de leukste muziek uit de tijd van je vader: Er zijn ook Vaderdag ideeën te bedenken die je niet de deur uit sturen. Elke vader heeft bijvoorbeeld wel een favoriete oldschool band of artiest. Heeft je vader nog verstofte cassettebandjes liggen die hij graag op een usb-stick heeft? Je bent vast handig genoeg om dit voor hem te doen. Alleen al dat je de moeite hebt genomen om dit speciaal voor hem te regelen, dat zal hij nooit vergeten. 
 4. Barbecueën als afsluiting van een topdag: En zijn jullie ’s avonds hongerig geworden? Dan is het niets gezelliger dan het aansteken van de barbecue en deze vol te leggen met lekker vlees. Geen zin of tijd om nog naar de of slager te gaan voor het kopen van lekker vlees en frisse salades? Of heb je zelfs geen barbecue in huis? Geen probleem, De Barbecue Boer maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Behalve ambachtelijk vlees, verse salades, stokbrood en meer, wordt er ook een gasbarbecue geleverd. Geen behoefte aan het achteraf moeten schoonmaken van de barbecue en het doen van de afwas? Je laat alles na afloop gewoon ophalen zonder dit alles te hoeven doen. De Barbecue Boer regelt alles voor jullie. Een van A tot Z BBQ geregeld! Na een heerlijk dagje uit, zet je de barbecue aan met de favoriete hitjes van je vader op de achtergrond. Zo kan je de bovenstaande Vaderdag ideeën combineren met een heerlijke afsluiter. 
 5. Beschrijf wat je vader voor jou betekent: Is taal jouw kracht? En ben je goed in het uiten van gevoelens op papier? Dan is het een idee om te beschrijven wat jouw vader(figuur) voor jou betekent. Wat waardeer je zo aan hem? En aan welke momenten die je met hem hebt beleefd hecht je grote waarde? Laat je vader het lezen of lees het zelf op. Vergeet niet een doos tissues te kopen, want hoe stoer hij ook kan zijn, hij zal vast een traantje laten.

De Barbecue Boer maakt jouw Vaderdag compleet

 • De beste versproducten van slager en visboer 
 • Verse salades, sauzen en stokbrood 
 • Inclusief BBQ, borden en bestek 
 • Breng- en haalservice 
 • Géén afwas 
 • Een hele blije vader!
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: