Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Een tuinfeest BBQ organiseren: tips van De Barbecue Boer

De lente is begonnen, de zomer staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: Heerlijke barbecueën in de tuin met vrienden en familie. Of je nu een verjaardag viert voor familie, of gezellig met je vrienden een avondje samenkomt, een BBQ in de tuin is altijd een goed idee. Bij De Barbecue Boer hebben we al talloze tuinfeesten georganiseerd, daarom delen wij hieronder de beste tips en ideeën om er een heerlijke avond van te maken.  

Een goed begin is het halve werk

Wil je een zorgeloos tuinfeest organiseren? Zorg ervoor dat je op tijd begint aan de voorbereidingen. Waar je allemaal aan moet denken?

  • Verlichting: zorg voor genoeg verlichting, verlichting is niet alleen functioneel, maar het geeft ook een leuk sfeertje!
  • BBQ-pakketten: Bestel minimaal 2 dagen van tevoren de BBQ-pakketten bij De Barbecue Boer, zo heb je in ieder geval genoeg vlees voor de gasten. Ook kun je bij De Barbecue Boer extra’s bestellen zoals drinken en desserts.
  • Aankleding: Je wilt er echt een gezellig tuinfeest van maken. Zorg daarom voor leuke aankleding: denk aan slingers, bloemen, kleurenlampjes en statafels.
  • Koude drankjes: De gasten komen, je steekt de barbecue aan, maar je hebt de drankjes te laat in de koelkast gezet. Resultaat? Lauwe drankjes, en dat wil je echt niet. Zorg ervoor dat je de drankjes op tijd in de koelkast zet!  
  • Muziek: Een tuinfeest zonder een zomerse beat is eigenlijk geen tuinfeest. Regel een box, zorg voor zomerse muziek en de gasten vermaken zich vanzelf.
  • Weersvoorspelling: Niets is verraderlijker dan het weer. Kans op regen? Zorg ervoor dat je gasten droog kunnen staan, zo valt het feestje niet in het water.  

BBQ-pakketten van De Barbecue Boer

Bij De Barbecue Boer heb je volop keuze uit verschillende barbecue pakketten. Of je nu een liefhebben bent van vlees, vis of vegetariër bent. Bij De Barbecue Boer zit je altijd goed. Ook kan je bij De Barbecue Boer kiezen voor een Halal pakket of een Allergeenvrij Pakket. Zijn er ook kids aanwezig? Kies dan het Kinder pakket, de lekkerste barbecue voor de kleintjes.

Catering met familiedag

Activiteiten

Een tuinfeest zonder activiteiten is natuurlijk geen tuinfeest. Naast het barbecueën is het altijd leuk om jouw vrienden of familie uit te dagen voor een potje jeu de boules. Ben je daar niet zo goed in? Ga de uitdaging aan met een potje Sjoelen, of versla je vrienden met een potje kaarten. En mocht het tuinfeestje door gaan tot de late uurtjes? Tover de karaokeset boven tafel en zing met zijn allen mee met alle klassiekers. PS: Breng van tevoren even een bezoekje aan de buren, voor al dat valse gezang 😉.  

Einde van het tuinfeest

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan alle feestjes. Maar niet getreurd, De Barbecue Boer maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Er is namelijk niets vervelender dan na afloop alles te moeten opruimen en schoonmaken. De Barbecue Boer haalt de dag na jouw feestje alles weer op, reinigen de barbecues en doen we afwas, terwijl jij aan het nagenieten bent van een geslaagd tuinfeest. Ideaal toch? 

Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

€22,50 p.p.
Delen op: