Ga naar inhoud
Teamweekend organiseren

Een geslaagd teamweekend organiseren

Een geslaagd teamweekend organiseren: hoe doe je dat? Er kan heel wat bij komen kijken.

Een geslaagd teamweekend organiseren: hoe doe je dat? Er kan heel wat bij komen kijken. Wat is bijvoorbeeld een goede locatie voor het weekend? En hoe vind je activiteiten waar iedereen zich in kan vinden? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om over te brainstormen. Maar misschien is het voor velen nog het allerbelangrijkst wat er die dagen gegeten en gedronken gaat worden. En niet zonder reden. Zonder lekkere hapjes en drankjes zijn teamweekenden simpelweg niet compleet.

Actieve teambuilding

Hoewel eten en drinken heel belangrijk zijn tijdens teamweekenden, wil je natuurlijk ook lekker bezig zijn. Voor een goede balans is het goed én leuk om samen actief bezig te zijn. Activiteiten behoren daarom vaak tot weekendjes weg met het team. Klassiekers als touwtrekken, teamsporten en een teamquiz doen het natuurlijk altijd goed, maar is nog veel meer te bedenken. Het wordt bijvoorbeeld steeds populairder om bijzondere teamactiviteiten te ondernemen. Al eens gehoord van samen tai chi beoefenen tijdens een teamuitje? Of ken je het spel ‘help, de directeur is ontvoerd’? Zoals je ziet zijn er mogelijkheden te over om een teamuitje een groot succes te maken

Voor het organiseren van een teamuitje is het voor activiteiten belangrijk om goed te kijken naar de juiste locatie. Is er een bos of groot grasveld in de omgeving om actieve buitenactiviteiten te doen? En is er in de accommodatie zelf een geschikte ruimte voor binnenactiviteiten als het weer onverhoopt slecht is? Met de juiste locatie slaagt het teamweekendje hoe dan ook.

Slim een teamweekend organiseren

Teamweekend organiseren kan erg leuk zijn, maar er gaat natuurlijk altijd flink wat tijd in zitten. Daarom is zo slim mogelijk plannen altijd handig. Je kunt bepaalde zaken bijvoorbeeld uitbesteden aan bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn. Huur bijvoorbeeld iemand in die een leuke, bijzondere workshop of les kan geven, zoals voetballen in een bubbel of een uurtje surfles in de Noordzee.

Ook eten en drinken kan volledig verzorgd worden door bedrijven om een teamweekend organiseren extra overzichtelijk en makkelijk te maken. Gezellig samen tafelen schept een band en dat is precies het doel van een teamweekend. En wat is er gezelliger dan samen het weekend feestelijk afsluiten met een volledig verzorgde barbecue? Maaltijden verzorgen voor groepen kan best lastig zijn, dus kiezen veel mensen voor cateringservice. Een barbecue is daarbij een van de favorieten voor teamweekenden. Het is praktisch, gezellig en natuurlijk heel lekker.

De Barbecue Boer staat bekend om het gemak en het heerlijke barbecue vlees. Een ambachtelijke barbecue compleet verzorgd maakt een feest of weekendje weg extra luxe en bijzonder. Ieder barbecuepakket bestaat alleen uit verse producten van de echte slager. Bovendien wordt al het serviesgoed meegeleverd en kan je de vieze vaat laten staan. De Barbecue Boer doet de afwas. Alles wat je nodig hebt voor een barbecue wordt voor je bezorgd.

Barbecueën is ideaal voor een feestelijke afsluiting van het weekend. Maar als start van het weekend kan het natuurlijk ook perfect. Eigenlijk kan het gewoon altijd. Dus combineer het teamweekend met een heerlijk BBQ feest!

Voor ieder wat wils

De Barbecue Boer heeft een veelzijdig aanbod van verschillende barbecuepakketten. Voor een teamweekend organiseren is het ook belangrijk dat er veel uiteenlopende opties mogelijk zijn. Iedereen heeft andere voorkeuren voor eten en drinken. Misschien zijn er wel mensen met een glutendieet, vegetariërs of mensen die halal eten. Gelukkig wordt er met al die wensen rekening houden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Halal BBQ, een pakket speciaal voor vegetariërs of een vis BBQ. Zo weet je zeker dat iedereen zal kunnen genieten van het eten. Daarnaast worden salades, stokbrood en sauzen altijd gratis bijgeleverd. Zelfs een gasbarbecue behoort tot het pakket. Wat betreft eten en drinken zal je tijdens het weekend op die manier niets tekortkomen.

De Barbecue Boer maakt jouw teamweekend compleet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief BBQ, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Een heel blij team! 
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: