Ga naar content
Terug naar blogs

Leuke én orginele teambuilding activiteiten voor diverse branches

Leuke teambuilding ideeën

Voor bedrijven is het gangbaar om regelmatig teamuitjes te organiseren. Het hoofddoel is een betere, hechtere teamsfeer te creëren. Onze teambuilding ideeën helpen je om het leukste uitje voor je bedrijf te regelen. Voor iedere onderneming is een andere aanpak nodig. Zo speelt de branche en de bedrijfsgrootte onder andere een rol. Ook wil je natuurlijk origineel uit de hoek komen. Om er echt een leuke dag van te maken wil je samen iets speciaals doen. Ontdek hier wat je naast karten of bowlen nog meer kunt doen.

Spellen of workshops voor teambuilding

Binnen een organisatie staat goede communicatie altijd voorop om succesvol te kunnen werken. Teamuitjes richten zich daarom speciaal op communicatieve vaardigheden. Kies een spel of workshop waarbij goed onderling overleg cruciaal is. 

Schapen drijven

Een workshop schapen drijven is daarvoor perfect. Hoewel de activiteit in eerste instantie misschien vreemd klinkt, kan het zowel vermakelijk als erg leerzaam zijn. Samenwerken en communiceren staan centraal. De leidinggevende zal het overzicht moeten behouden en ook doorzettingsvermogen komt erg van pas.

Teamuitje ideeën: schapen drijven

Filmwedstrijd organiseren

Zoek je in plaats van een actieve uitdaging juist creatieve teambuilding ideeën? Organiseer een filmwedstrijd. Zeker voor marketing- en communicatiebedrijven is dit ideaal. Samen met het team maak je een inspirerende film waarbij iedereen een belangrijke rol speelt. Sluit het evenement leuk af met een Oscaruitreiking voor de beste productie(s).

Actief of meer ontspannen?

Voor een origineel teamevenement zijn er oneindig veel

teambuilding ideeën te vinden. Voor ieder budget, doel en speciale wensen valt er wat te bedenken. Gaat je voorkeur uit naar actief en avontuurlijk? 

Uit de handen van de jagers

Ga samen met je collega’s sporten of kies een spel als ‘uit handen van de jagers’. Zowel strategisch denken als fysieke fitheid worden hierbij getest. 

Kookworkshop

Een kookworkshop is meer ontspannen en biedt veel ruimte om elkaar beter te leren kennen. Houd wel rekening met de rest van het programma. Heb je als afsluiting een uitgebreide maaltijd in gedachten? Zorg dan dat er genoeg tijd tussen de kookworkshop en de afsluiting zit. Een bonbonworkshop is ook een goed alternatief. Na afloop kunnen de chocolaatjes gewoon mee naar huis genomen worden.

Passende afsluiting met barbecue

Na alle inspanning tijdens het uitje heeft het team natuurlijk ook een beloning verdiend. Barbecues komen regelmatig voorbij op evenementen, maar ze blijven populair. Een barbecue is makkelijk, snel én lekker. Zeker als je alles laat verzorgen door een ervaren cateringbedrijf

barbecue cateringbedrijf

De Barbecue Boer regelt jouw barbecue van begin tot eind. Naast het vlees worden salades en stokbrood met kruidenboter bijgeleverd. Natuurlijk ontvang je ook de barbecue, borden en bestek. Ook desserts en drankjes behoren tot het aanbod. Na het barbecueën geniet je nog lekker na. Wij halen alles weer op. Laat dit gerust vuil achter, want wij reinigen de barbecue én doen de afwas!

Kies direct jouw favoriete pakket en maak er samen een gezellige dag van!

Complete barbecue bij het teamuitje
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, warme stokbroden en sauzen
  • Inclusief barbecue, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies en bestel jouw barbecuepakket
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Geniet van een ambachtelijke barbecue bij De Barbecue Boer
De Barbecue Boer biedt alles om je barbecue compleet en ambachtelijk te maken:
  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies.
  • Geen afwas
Bekijk alle pakketten
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Terug naar blogs

Meer interessante blogs