Ga naar inhoud
Familie uitjes ideeën

De leukste familie uitjes ideeën

Inspiratie nodig voor een geweldig familie uitje? Lees ideeën en tips van De Barbecue Boer.

Heb je voor familie-uitjes ideeën nodig? Hier zetten we de leukste opties voor je op een rij. Met deze tips wordt een dagje weg met het gezin of je familie sowieso een succes. Je vindt hier een zo veelzijdig mogelijk aanbod.

Iedere familie is weer anders en ook binnen een familie heb je allerlei persoonlijkheden. Toch zijn er familie-uitjes ideeën die iedereen zal kunnen waarderen. Zelfs een ‘gewoon’ familie-uitje als midgetgolfen kan een geheel nieuwe draai krijgen. Kies voor de verandering eens glow-in-the-dark midgetgolf en ervaar golfen op een compleet andere manier. Of voetgolf, golfen met je voeten en een voetbal geeft hilarische momenten. Ook de jongste familieleden zullen de dag van hun leven hebben.

Originele familie-uitjes ideeën

Voor veel families is het gebruikelijk om regelmatig een dagje weg met de familie te plannen. Het is dan wel zo leuk om niet iedere keer hetzelfde te doen. Wie weet kun je hier wat inspiratie opdoen voor een extra speciaal uitje. Aanbieders blijven met nieuwe bijzondere activiteiten komen. 

Als alternatief op wandelen of fietsen kun je bijvoorbeeld eens iets heel anders proberen. Ooit rondgetoerd met een tuktuk? Rondrijden in deze driewielige, gemotoriseerde wagentjes kan erg vermakelijk zijn. Als je liever wat creatiever bezig bent, is een vlog maken misschien wat voor jullie. Met een workshop als ‘film je eigen videoclip’ kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Bovendien hebben jullie daarna een leuk aandenken aan de dag.

Familie uitjes voor de actievelingen en avonturiers

Heb jij een actieve familie en/of zijn jullie erg avonturistisch ingesteld? Er zijn veel uitdagende uitjes te vinden. Escape Rooms zijn tegenwoordig razend populair. Een Escape Room is bovendien niet alleen uitdagend en actief: er is in bijna elke plaats wel eentje te vinden. Dit is ideaal als je niet al te ver wilt reizen. 

Houden jouw familieleden veel van sporten? Om eens wat anders te doen dan het gangbare ‘zeskamp’ kun je misschien de ‘Highland Games’ in persoon ontdekken. In Schotland vinden deze krachtpatser wedstrijden ieder jaar door het hele land plaats. Breng dit lekker naar ons eigen landje. Het is een soort zeskamp, maar dan in Schotse stijl. 

En na al dat actief bezig zijn, lusten jullie natuurlijk ook wel wat. Hieronder lees je de ideale optie voor een gemakkelijke, maar heerlijke maaltijd.

Een perfecte afsluiter met een ambachtelijke barbecue

We hopen dat je met onze suggesties genoeg familie-uitjes ideeën hebt om er samen een heel leuke dag van te maken. Wat je ook gaat doen tijdens het familiedagje: er moet natuurlijk ook gegeten worden. En wat is er nu gezelliger dan samen barbecueën? 

Man aan het barbecueën met familie aan tafel op de achtergrond

Wil je op de dag zelf liever niet bezig zijn met eten inslaan, bereiden en achteraf weer alles opruimen? Laat De Barbecue Boer alles voor je verzorgen. Van de gasbarbecue tot vlees en salades en van de levering tot de afwas: alles wordt voor je geregeld. De Barbecue Boer houdt rekening met uiteenlopende wensen. Kies uit pakketten met luxe vlees, vis en vlees, vis of het basis pakket. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van het gezellige familiedagje.

Complete BBQ voor een perfect familie uitje

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief BBQ, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • De leukste familiedag
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: