Ga naar content
Terug naar blogs

WK voetbal 2022 met De Barbecue Boer

Zondag 20 november is het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal. En na een teleurstellend EK en de afwezigheid van afgelopen jaren, is Nederland gebrand om een mooi resultaat te behalen dit jaar. De groepsfase met thuisland Qatar, Senegal, Ecuador en Nederland belooft een waar spektakel te worden. Nederland speelt haar groepswedstrijden om 16:00 en 17:00, de ideale tijd om de barbecue eens lekker aan te steken en te genieten met je vrienden en/of familie. 

WK feest met De Barbecue Boer

Alle speeldata van Ons Oranje al genoteerd? Check! Huis of kantoor versierd met oranje vlaggetjes en slingers? Check! Eten geregeld voor alle Oranjefans? Oeps, vergeten. Geen probleem! Met De Barbecue Boer regel je een heerlijke zorgeloze barbecue. De tijdstippen zijn ideaal, eerst voetbal kijken en daarna gezellig met zijn allen barbecueën. Wat wil je nog meer? Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de wedstrijd de barbecue alvast aan te steken. Barbecueën en voetbal kijken tegelijk. Het speelschema van het Nederlands elftal ziet er als volgt uit:  

Garantie voor plezier

Wanneer het Nederlands elftal speelt, kleurt heel Nederland oranje. Ook dit jaar zullen er weer miljoenen mensen de tv aanzetten om de wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken. En wie weet blijft het niet bij 3 wedstrijden en kan Nederland een mooi resultaat mee naar huis nemen. Hoe dan ook, het WK is een garantie voor plezier. Met 32 deelnemende landen staat er bijna elke dag een wedstrijd op het programma.

Compleet verzorgde WK barbecue

Bestel jouw BBQ-catering bij De Barbecue Boer en laat deze thuis bezorgen. Voorzien van een gasbarbecue, borden, bestek, servetten en slagersvlees en verse vis van de hoogste kwaliteit. Want tijdens een avondje voetbal wil je natuurlijk zo min mogelijk zelf regelen. Bij De Barbecue Boer heb je keuze uit verschillende soorten BBQ-pakketten. Kies bijvoorbeeld voor een basis barbecue pakket, of ga voor het luxe barbecue pakket. Naast deze pakketten heb je nog keuze uit 8 andere pakketten. Barbecueën voor iedereen!

Bestel hier je WK barbecue
  • BBQ-catering thuisbezorgd
  • Slagersvlees en verse vis
  • Huisgemaakte salades
  • Gratis afwasservice
Kies jouw favoriete BBQ-pakket
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Geniet van een ambachtelijke barbecue bij De Barbecue Boer
De Barbecue Boer biedt alles om je barbecue compleet en ambachtelijk te maken:
  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies.
  • Geen afwas
Bekijk alle pakketten
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buurt BBQ organiseren

Ken jij je buren eigenlijk? Of misschien juist heel goed? Om beide redenen is een buurt BBQ organiseren een ontzettend leuk idee.

De lekkerste BBQ gerechten

Ben je een echte barbecueliefhebber die regelmatig de gril tevoorschijn haalt? Dan ben je vast ook op zoek naar lekkere, originele BBQ gerechten. Je vindt ze hier!