Ga naar content
Terug naar blogs

WK voetbal 2022 met De Barbecue Boer

Zondag 20 november was het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal begon. En na een teleurstellend EK en de afwezigheid van afgelopen jaren, is Nederland dit jaar goed begonnen aan het WK. Nederland plaatste zich voor de knock-out fase door de eerste drie wedstrijden niet te verliezen. Nederland won 2 keer en speelde 1 keer gelijk. 

WK-feest met De Barbecue Boer

Alle speeldata van Ons Oranje al genoteerd? Check! Huis of kantoor versierd met oranje vlaggetjes en slingers? Check! Eten geregeld voor alle Oranjefans? Oeps, vergeten. Geen probleem! Met De Barbecue Boer regel je een heerlijke zorgeloze barbecue. De tijdstippen zijn ideaal, eerst voetbal kijken en daarna gezellig met zijn allen barbecueën. Wat wil je nog meer? Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de wedstrijd de barbecue alvast aan te steken. Barbecueën en voetbal kijken tegelijk.

Garantie voor plezier

Wanneer het Nederlands elftal speelt, kleurt heel Nederland oranje. Ook dit jaar zullen er weer miljoenen mensen de tv aanzetten om de wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken. En het is niet gebleven bij alleen de groepsfase, Nederlands heeft zich geplaatst voor de knock-out fase en dat betekent dat Nederland nog steeds een mooi resultaat mee naar huis kan nemen. Hoe dan ook, het WK is een garantie voor plezier.

Compleet verzorgde WK barbecue

Bestel jouw BBQ-catering bij De Barbecue Boer en laat deze thuis bezorgen. Voorzien van een gasbarbecue, borden, bestek, servetten en slagersvlees en verse vis van de hoogste kwaliteit. Want tijdens een avondje voetbal wil je natuurlijk zo min mogelijk zelf regelen. Bij De Barbecue Boer heb je keuze uit verschillende soorten BBQ-pakketten. Kies bijvoorbeeld voor een basis barbecue pakket, of ga voor het luxe barbecue pakket. Naast deze pakketten heb je nog keuze uit 8 andere pakketten. Barbecueën voor iedereen!

Bestel hier je WK barbecue
  • BBQ-catering thuisbezorgd
  • Slagersvlees en verse vis
  • Huisgemaakte salades
  • Gratis afwasservice
Kies jouw favoriete BBQ-pakket
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Geniet van een ambachtelijke barbecue bij De Barbecue Boer
De Barbecue Boer biedt alles om je barbecue compleet en ambachtelijk te maken:
  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies.
  • Geen afwas
Bekijk alle pakketten
Schrijf je in en krijg 4 tips om een absolute BBQ-Koning(in) te worden!
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

De BBQ boodschappenlijst

BBQ op de planning? Wat haal je dan in huis? De Barbecue Boer helpt je met een boodschappenlijst én een nog makkelijkere oplossing.