Ga naar content
Terug naar alle BBQ pakketten

Klantenservice

Bestellen

Oef, dat is best snel. Maar we geven je geen ongelijk. Neem dus even telefonisch contact op met de Barbecue Boer: 0342 – 49 00 47. Misschien kunnen we je op de valreep inderdaad helpen. 

Handig om te weten: bestel je vóór 23.59, dan leveren we overmorgen. Tenzij we zijn volgeboekt, dan laten we je dat weten. Het beste is om de bestelling minstens 3 dagen van tevoren door te geven. Ook dan geldt echter ‘vol = vol’. 

Je kan al vanaf 5 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt. Je kiest 1 pakket of combineert meerdere pakketten met elkaar.

Goeie vraag. We krijgen die vaker. En ons antwoord is altijd een volmondig: ja. Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een menu ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters. 

Per 28 personen krijg je één professionele barbecue op poten van ongeveer 65 x 50 cm. Natuurlijk inclusief gasfles.

Nee, die leveren we er niet standaard bij. In plaats daarvan leveren we standaard altijd een aluminium schaaltje mee, zodat mensen gescheiden van de rest kunnen barbecueën. 

Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 3 dagen vóor de leverdatum. Dat kan per e-mail (info@debarbecueboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47). Als je een account hebt, kan je dit ook zelf doen. Log in en wijzig je bestelling. 

Jazeker. Want geen BBQ zonder goed stokbrood. Elke morgen krijgen we kraakvers afgebakken en heerlijk geurend stokbrood van de warme bakker. Klaar om van te genieten.

Natuurlijk kan je de stokbroden altijd nog even opwarmen in een voorverwarmde oven of op de barbecue leggen. Daar worden ze lekker knapperig van.

De Barbecue Boer heeft een samenwerking met een ambachtelijke slagerij en visboer. En dat proef je! Het vlees en vis is zeer kritisch door ons geselecteerd, speciaal voor de barbecue. Vervolgens kruiden en marineren wij het vlees en vis hoogstpersoonlijk. Altijd van hoge kwaliteit, heerlijk mals en uiterst vers. Alles voor de beste smaakbeleving!

De Barbecue Boer doet zijn uiterste best om alles 100% goed voor je te regelen, perfectionisten als we zijn. Maar geloof het of niet, we zijn ook maar gewoon mensen. Dus heb je een klacht, dan horen we dat graag. Je kan ons bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debarbecueboer.nl). Wij zorgen dan voor een goede oplossing. 

Krijg je niet binnen een redelijke termijn (15 werkdagen) een antwoord van ons? Of is onze oplossing niet aanvaardbaar voor je? Dan kun je een klacht indienen bij Webshop Keurmerk.

Voor antwoord op andere vragen kun je ons het best even bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debarbecueboer.nl)

Als je bestelt voor een bepaalde datum, dan weet je zeker dat we langskomen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zodra wij vol zitten voor een bepaalde datum, dan sluiten wij deze datum in het bestelproces. 

Wil je zeker weten dat we bij je langs komen op een specifieke datum? Dan adviseren wij om zo snel mogelijk te bestellen. Je kan tot 2 dagen voor de afleverdatum je bestelling wijzigen.

We leveren een heleboel standaard bij de barbecue: gasbarbecue, borden, bestek, servetten en natuurlijk je bestelling. Een kok die voor je gaat barbecueën is optioneel. Spullen als glaswerk, partytenten, tafels, vuilniszakken en dergelijke dien je zelf te regelen. Voor grote groepen vanaf 50 personen kunnen wij specifieker zaken regelen, vraag hiervoor een offerte aan

Zeker. Je kan elk pakket los toevoegen aan je bestelling. Kies 1 pakket of combineer meerdere pakketten met elkaar. Bestellen is mogelijk vanaf 5 personen.

  Je kan in het bestelproces kiezen om je eigen BBQ te gebruiken. Je krijgt dan € 12,50 korting op je bestelling. Bestek en borden krijg je altijd van ons. Dit hoort namelijk bij de service van De Barbecue Boer. Op deze manier kunnen wij de afwas voor je doen en kan jij zorgeloos genieten de barbecue.

  Ja, dit is mogelijk. Je kan elk pakket voor 5 personen bestellen. Je kunt ook meerdere pakketten met elkaar combineren. Het minimale bestelaantal is vanaf vijf personen.

  Oei, heb je al gekeken in de spambox van je mail? Het kan zijn dat het mailtje daar terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, check dan voor de zekerheid de status van je bestelling in je account. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0342 - 49 00 47 of stuur een mail naar info@debarbecueboer.nl.

  Snel je bestelling wijzigen

  Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

  Log in bij je account

  Direct antwoord op je vraag

  Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

  Stel je vraag

  De Barbecue Boer

  Hogebrinkerweg 22
  3871 KN Hoevelaken
  (bezoek- en factuuradres)
  KvK nummer: 08215873
  BTW nummer: NL001123676B15
  Contactformulier
  Terug naar alle BBQ pakketten