Ga naar content
Terug naar alle BBQ pakketten

Klantenservice

Vragen en antwoorden

Oef, dat is best snel. Maar we geven je geen ongelijk. Neem dus even telefonisch contact op met de Barbecue Boer: 0342 – 49 00 47. Misschien kunnen we je op de valreep inderdaad helpen. 

Handig om te weten: bestel je vóór 12 uur, dan leveren we nog de volgende dag. Tenzij we zijn volgeboekt, dan laten we je dat weten. Het best is om de bestelling minstens 3 dagen van tevoren door te geven. Ook dan geldt echter ‘vol = vol’. 

Je kan al vanaf 10 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.

Goeie vraag. We krijgen die vaker. En ons antwoord is altijd een volmondig: ja. Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een menu ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters. 

Per 28 personen krijg je één professionele barbecue op poten van ongeveer 65 x 50 cm. Natuurlijk inclusief gasfles.

Nee, die leveren we er niet standaard bij. In plaats daarvan leveren we standaard altijd een aluminium schaaltje mee, zodat mensen gescheiden van de rest kunnen barbecueën. 

Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 2 dagen vóor de leverdatum. Dat kan per e-mail (info@debarbecueboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47).

Jazeker. Want geen BBQ zonder goed stokbrood. Elke morgen krijgen we kraakvers afgebakken en heerlijk geurend stokbrood van de warme bakker. Klaar om van te genieten.

Natuurlijk kan je de stokbroden altijd nog even opwarmen in een voorverwarmde oven of op de barbecue leggen. Daar worden ze lekker knapperig van.

Ja, dat kan zeker. Want bij de Barbecue Boer kan vrijwel alles. We overleggen dit graag even telefonisch met je: 0342 – 49 00 47

Helaas is dat niet mogelijk. Het beste is om een goed adres in de buurt van jouw woonplaats te zoeken. Dat scheelt ook kosten.

We nemen alles weer mee, behalve het eten dat misschien is overgebleven:

  • BBQ en gasfles
  • Borden en bestek
  • Opscheplepels en BBQ-tangen
  • Thermoboxen en koelelementen
  • Kratten

De Barbecue Boer doet zijn uiterste best om alles 100% goed voor je te regelen, perfectionisten als we d’r zijn. Maar geloof het of niet, we zijn ook maar gewoon mensen. Dus heb je een klacht, dan horen we dat graag. Je kan ons bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debarbecueboer.nl). Wij zorgen dan voor een goede oplossing. 

Krijg je niet binnen een redelijke termijn (15 werkdagen) een antwoord van ons? Of is onze oplossing niet aanvaardbaar voor je? Dan kun je een klacht indienen bij Webshop Keurmerk.

Voor antwoord op andere vragen kun je ons het best even bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debarbecueboer.nl)

Terug naar alle BBQ pakketten

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8 tot 18 uur (zondag: 8 tot 12 uur)