Ga naar content
Bestellen bij De Barbecue Boer is nu al mogelijk vanaf 5 personen.
Wijzig gratis je afleverdatum of annuleer je bestelling tot 2 dagen voor levering
 • Onze medewerkers dragen als extra maatregel mondkapjes om eventuele verspreiding te voorkomen.
 • De handen worden meermaals per dag gewassen met desinfecterende zeep.
 • Wij vragen u om met iDeal te betalen en niet meer contant.
 • Lees hier onze maatregelen i.v.m. het coronavirus.
  Terug naar alle BBQ pakketten

  Klantenservice

  Wijzigen

  Je kan al vanaf 5 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.

  Het wijzigen van de leverdatum kan tot 2 dagen van de huidige leverdatum. Er kan natuurlijk sprake zijn van spoed of van overmacht. Neem in dat geval contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

  Wil je toch op een ander adres barbecueën? Bij iemand anders thuis, op het werk of een afgehuurde locatie? Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf het afleveradres wijzigen. Dit kan tot 2 dagen vóor de leverdatum. 

  Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debarbecueboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven. Het makkelijkst? Even inloggen in je account en je gegevens daar wijzigen

  Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 2 dagen vóor de leverdatum. Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf het aantal personen van je bestelling wijzigen. Even inloggen en wijzigen: zo simpel is het.

  Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debarbecueboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

  Het kan natuurlijk gebeuren dat je wat aan je bestelling wilt veranderen. Extra salade, dessert of gekoeld (fris)drank? Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf de inhoud je bestelling wijzigen. Dit kan tot 2 dagen vóor de leverdatum. Hoe? Gewoon even inloggen en wijzigen. Zo simpel is het.

  Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debarbecueboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

  Je bestelling nog snel even wijzigen voordat het feest begint? Dat kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. Dus ga je op zondag barbecueën? Dan kan je jouw bestelling wijzigen tot vrijdag 23:59 uur.

  Even een hamburger in plaats van een worstje. Of een stukje zalm in plaats van de speklap. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Dat snappen wij en wij staan klaar om hierin met je mee te denken! 

  Als je de inhoud van een barbecue pakket wilt wijzigen, dan kun je even contact met ons opnemen. Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Goed om te weten: dit kan ook gevolgen hebben voor de prijs van het pakket.

   

  Het is niet mogelijk om een extra gasbarbecue te bestellen. Maar geen zorgen, op basis van jouw bestelling en onze expertise zorgen wij dat je gewoon zorgeloos kan barbecueën. 

  Meer salade of meer stokbrood gewenst? Geen probleem! Of wil je een bepaalde salade of stokbrood juist helemaal niet ontvangen? Ook dat is geen probleem. Neem in dat geval even contact met ons op: dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

  Snel je bestelling wijzigen

  Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

  Log in bij je account

  Direct antwoord op je vraag

  Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

  Stel je vraag

  De Barbecue Boer

  Hogebrinkerweg 22
  3871 KN Hoevelaken
  (bezoek- en factuuradres)
  KvK nummer: 08215873
  BTW nummer: NL001123676B15
  Contactformulier
  Terug naar alle BBQ pakketten