Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. gasbarbecue, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Barbecue Tips

Tip 1

Geen krullen

Tip 1: Geen krullen

Als je een kotelet of een entrecote bakt, maak dan altijd een klein sneetje in het vet. Zo voorkom je dat het opkrult.

Tip 2

Ontsmettende citroen

Tip 2: Ontsmettende citroen

Een halve citroen doet wonderen om je rooster tussen twee gerechten eventjes te ontsmetten. Zo voorkom je dat het vlees naar vis smaakt, en omgekeerd.

Tip 3

STEVIGE ONDERGROND

Tip 3: STEVIGE ONDERGROND

Plaats de barbecue op een goede, stevige en vlakke ondergrond. Dit voorkomt gevaren zoals het omvallen van de barbecue.

Tip 4

VLEES OP KAMERTEMPERATUUR

Tip 4: VLEES OP KAMERTEMPERATUUR

Laat vlees en vis eerst op kamertemperatuur komen (18 graden). Het dikke gedeelte van vlees of vis kan dan sneller gaar worden.

Tip 5

WARME DAGEN

Tip 5: WARME DAGEN

Presenteer het vlees niet buiten op warme dagen. Door de warmte kan het vlees snel bederven. Bewaar het binnen op kamertemperatuur.

Tip 6

Omkeren

Tip 6: Omkeren

Keer vlees of vis niet te snel om, het kan aan het rooster plakken. Na een paar minuten laat het vanzelf los.

Tip 7

Sappen bewaren

Tip 7: Sappen bewaren

Gebruik een vleestang in plaats van een vork. De vleessappen in het vlees blijven bewaard.