Ga naar inhoud
Weekend weg met voetbalteam organiseren

Zo organiseer je een weekend weg met je voetbalteam

Een weekend weg organiseren meet je voetbalteam? Er komt meer bij komen dan je denkt, daarom helpen wij je graag bij het organiseren van het leukste teamweekend.

Veel voetbalverenigingen houden ieder jaar een zomer- en winterstop. Deze periodes bieden de ideale mogelijkheid om samen gezellig een weekend weg te gaan. Zo kunnen jullie elkaar nog beter leren kennen. Bovendien blijf je fit door gewoon door te blijven voetballen. Lees hieronder meer om de beste locatie, periode en activiteiten te vinden voor jullie aankomende voetbalweekend.

Perfecte groepsaccommodatie voor het hele team

In Nederland zijn er veel groepsaccommodaties beschikbaar voor allerlei gelegenheden. Voor een weekend weg met het voetbalteam zal je ook overal geschikte adressen kunnen vinden. De aanwezigheid van één of meerdere voetbalvelden op locatie of in de buurt is natuurlijk een pre. Willen jullie een voetbaltoernooi organiseren, dan moeten daarvoor immers voorzieningen aanwezig zijn. Het liefst heb je beschikking tot een goed verzorgd privéveld. Zorg zelf voor de voetballen en ander voetbalmateriaal, en jullie zijn klaar om te vlammen.

Tijdens een teamweekend draait natuurlijk niet het hele weekend op voetbal. Naast voetbal is het ook leuk om andere activiteiten te organiseren. Een bonte avond, uiteten, bowlen of misschien wel de stad ontdekken. Er zijn van tal van mogelijkheden. Mocht je rondom de accommodatie zelf iets willen organiseren, dan moet er een geschikte ruimte zijn om bijvoorbeeld een feest te organiseren. Goede muziekinstallatie? Check. Vuurplaats? Check! Denk goed na over welke voorzieningen er aanwezig moeten zijn en baseer hier de accommodatie op. Hebben jullie met het voetbalteam beperkt budget? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een kampeerboerderij te boeken in een landelijke provincie. De prijzen zijn hier vaak gunstig en je profiteert van veel ruimte en vrijheid. Win Win!

Teamweekend

Welk seizoen is het beste voor een teamweekend?

Welk seizoen is het meest geschikt voor een weekend weg met het team? Welk seizoen het beste is, is afhankelijk van jullie persoonlijke wensen. De zomer ligt misschien meer voor de hand, maar de winter is ook zeker een optie om een teamweekend te organiseren. Zo kun je in plaats van buiten voetballen, in de zaal voetballen. En in de winter zijn de prijzen vaak net wat goedkoper, mocht je dus een beperkt budget hebben is de winter een goede keuze.

Liever een teamweekend in de zomer? Dat is zeker een goede optie, zomers weer biedt namelijk verscheidene voordelen. Je hebt veel meer mogelijkheden qua activiteiten. Je kunt zowel binnen, als buiten activiteiten organiseren. Naast veldvoetbal zijn er veel geschikte buitenactiviteiten te bedenken. Van een avond rond een kampvuur tot een bezoek aan een zwembad: er zijn vele ideeën om een voetbalweekend een succes te maken.

Wat voor eten past op een voetbalweekend?

Van al het sporten tijden het teamweekend krijg je natuurlijk ook honger. Daarom is een voedzame, vullende maaltijd belangrijk om weer energie te krijgen. En wat past er nu beter bij een teamweekend dan een heerlijke barbecue? Ideaal voor een grote groep! Vlees vult goed en is eenvoudig in grote porties te bereiden op een gril. Voor de diversiteit kun je wat verse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter inslaan. Is er weinig tijd of ruimte om de BBQ zelf te organiseren? Of ligt de groepsaccommodatie ver van een supermarkt? Geen zorgen: een compleet barbecuepakket inclusief barbecue bestel je gemakkelijk online bij De Barbecue Boer. Het cateringbedrijf verzorgt barbecues op iedere gewenste locatie (met uitzondering van de Waddeneilanden). Ook als je met je voetbalteam een weekend in een vakantiehuis of kampeerboerderij verblijft, kun je een barbecuepakket laten bezorgen. Zelfs de afwas wordt voor jullie gedaan. Op het weekend weg met je voetbalteam geniet je zo van een overheerlijke barbecue.

Voetbalteam BBQ

Compleet verzorgde barbecue met het voetbalteam

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: