Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Weekend weg met voetbalteam organiseren

Zo organiseer je een weekend weg met je voetbalteam

Een weekend weg met je voetbalteam organiseren? We helpen je graag bij het organiseren van een teamweekend!

Veel voetbalverenigingen houden ieder jaar een zomer- en winterstop. Deze periodes bieden de ideale mogelijkheid om samen gezellig een weekend weg te gaan. Zo kunnen jullie elkaar nog beter leren kennen. Bovendien blijf je fit door gewoon door te blijven voetballen. Lees hieronder meer om de beste locatie, periode en activiteiten te vinden voor jullie aankomende voetbalweekend.

Perfecte groepsaccommodatie voor het hele team

In Nederland zijn er ontelbaar veel groepsaccommodaties beschikbaar voor allerlei gelegenheden. Voor een weekend weg met het voetbalteam zal je ook overal geschikte adressen kunnen vinden. De aanwezigheid van een of meerdere voetbalvelden op locatie of in de buurt is natuurlijk een pre. Willen jullie een voetbaltoernooi organiseren, dan moeten daarvoor immers voorzieningen aanwezig zijn. Het liefst heb je beschikking tot een goed verzorgd privé veld. Helemaal mooi is het als er ook voetballen en andere spullen op de locatie zijn.

Een voetbalweekend draait echter ook om meer dan alleen voetbal. Misschien willen jullie ’s avonds een feest of bonte avond organiseren. Dan moet er een geschikte ruimte zijn in het gebouw die feestelijk ingericht kan worden. Is er een goede muziekinstallatie aanwezig, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Sommige groepsaccommodaties hebben zelfs een eigen zwembad, een vuurplaats en andere recreatievoorzieningen. Is je budget beperkt? Dan raden we aan om een kampeerboerderij te zoeken in een landelijke provincie. De prijzen zijn bijzonder gunstig en je profiteert van veel ruimte en vrijheid.

Teamweekend

Kies het beste seizoen voor het weekendje weg

Welk seizoen is het meest geschikt voor een weekend met de sportclub? Dit ligt natuurlijk helemaal aan jullie persoonlijke wensen. Hoewel de winter niet direct voor de hand ligt, is het zeker mogelijk om dan een voetbalweekend te organiseren. Als alternatief voor regulier voetbal kunnen jullie zaalvoetbal spelen. Ook een voetbaltoernooi in een zaal kan bijzonder vermakelijk zijn. Bovendien is zaalvoetbal een leuk alternatief op voetballen in de buitenlucht.

Gaat jullie voorkeur toch uit naar een weekendje weg in de zomer? Zomers weer biedt verscheidene voordelen. Je hebt meer mogelijkheden voor activiteiten, omdat je ook buiten van alles kunt doen. Naast veldvoetbal zijn er veel geschikte buitenactiviteiten te bedenken. Van een avond rond een kampvuur tot een bezoek aan een zwembad: er zijn vele ideeën om een voetbalweekend een succes te maken.

Wat voor eten past op een voetbalweekend?

Van al het sporten tijdens het weekendje weg krijg je natuurlijk ook honger. Een voedzame, vullende maaltijd is belangrijk om weer op te laden na een fanatiek potje voetbal. Voor een grote groep als jouw voetbalteam is een barbecue ideaal. Vlees vult goed en is eenvoudig in grote porties te bereiden op een gril. Voor de diversiteit kun je wat verse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter inslaan. Is er weinig tijd of ruimte om de BBQ zelf te organiseren? Of ligt de groepsaccommodatie ver van een supermarkt? Geen zorgen: een compleet barbecuepakket inclusief barbecue bestel je gemakkelijk online bij De Barbecue Boer. Het cateringbedrijf verzorgt barbecues op iedere gewenste locatie (met uitzondering van de Waddeneilanden). Ook als je met je voetbalteam een weekend in een vakantiehuis of kampeerboerderij verblijft, kun je een barbecuepakket laten bezorgen. Zelfs de afwas wordt voor jullie gedaan. Op het weekend weg met je voetbalteam geniet je zo van een overheerlijke barbecue.

Voetbalteam BBQ

Compleet buffet met het voetbalteam

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: