Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Bedrijfsevenement organiseren

Hoe een geslaagd bedrijfsevenement organiseren?

Ben jij er verantwoordelijk voor? Wat het is doel en hoe pak je dit aan?

Hoe een geslaagd bedrijfsevenement organiseren?

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsevenement voor je werkgever of voor je eigen onderneming? Hoe pak je de organisatie het best aan? Allereerst is het goed om te bedenken wat het doel van het bedrijfsevenement precies is. Wil je een gezellige dag samen plannen om aan de teambuilding te werken? Of valt er iets te vieren, zoals een bedrijfsjubileum of de opening van een nieuwe bedrijfsvestiging? Als je eenmaal goed voor ogen hebt wat voor evenement je wilt organiseren, kun je beginnen aan de voorbereidingen. Welke activiteit(en) kies jij voor het eerstvolgende bedrijfsevenement?

Vermaak of verlichting

Het doel van een bedrijfsevenement moet eerst goed vastgesteld worden. Ligt de nadruk op vermaak of juist verlichting? Wil je werknemers of collega’s trakteren op een gezellig dagje uit of wil je een kans bieden om vaardigheden en kennis uit te breiden? In het eerste geval heb je veel verschillende mogelijkheden. Van bowlen tot midgetgolfen en van een spetterend feest tot een bescheiden sportevent: er valt van alles te bedenken.

Soms staat een bedrijfsevenement juist in het teken van leren. Ook werk gerelateerde evenementen kunnen echter vermakelijk zijn. Zo is ‘gamificatie’ tegenwoordig helemaal in. Volgens dit concept leer je het best spelenderwijs, onafhankelijk van je leeftijd. Verander een saaie presentatie in een spel of quiz en ontdek hoe effectief dit kan zijn. Voor zowel werkgever als werknemer zal een bedrijfscursus in spelvorm veel opleveren.

Bedrijfsfeest BBQ

De voordeligste bedrijfsuitjes

Een belangrijke vraag voor het organiseren van een bedrijfsevenement is verder hoeveel het mag kosten. Hoeveel je besteedt aan een bedrijfsuitje ligt natuurlijk ook aan de gelegenheid voor het evenement. Voor terugkerende, reguliere personeelsuitjes kun je een aardig bescheiden activiteit organiseren. Het draait bij jaarlijkse of maandelijkse evenementen vooral om de werkrelaties behouden en verbeteren. In een ontspannen sfeer kun je elkaar immers beter leren kennen dan op de werkvloer.

Wil je een voordelig bedrijfsevenement organiseren, dan is een bedrijfsfeest op locatie een goede optie. Je bespaart op huurkosten en kunt zelf leuke activiteiten plannen. Organiseer bijvoorbeeld een quiz – denk aan de ‘pub quiz’ – over werk gerelateerde zaken. In plaats van een cursus of presentatie creëer je een ontspannen, vermakelijk evenement. Een actiever alternatief is een sportevenement. Dit zorgt voor verbetering van de teamspirit en is tegelijk betaalbaar.

Helemaal uitpakken voor speciale gelegenheden

Ook voor speciale gelegenheden kun je een bedrijfsevenement organiseren. Misschien bestaat het bedrijf 15, 20 of zelfs meer jaar. Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje. Je kunt het zo groots aanpakken als je wilt. Organiseer een bescheiden evenement op eigen locatie of pak helemaal uit door een grote locatie af te huren. Nodig ook familieleden en/of zakenrelaties uit zodat iedereen mee kan genieten. Huur een dj in voor het entertainment en een goede cateringservice om het eten en drinken volledig te laten verzorgen. Zoek je een extra unieke feestlocatie? Geef eens een bedrijfsevenement op het water. Een (cruise)schip als evenementlocatie is origineel en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

barbecue cateringbedrijf

Een geheel verzorgde barbecue: van budget tot luxe pakket

Voor ieder soort bedrijfsevenement is er geschikte catering te vinden. Zeker bij De Barbecue Boer heb je veel keus. Het maakt niet uit of je gebonden bent aan een klein budget of dat je juist volledig wilt uitpakken. Bij ons is het aanbod van barbecue-pakketten bijzonder veelzijdig. Voor ieder seizoen en ieder budget vind je een geschikte optie. Bovendien wordt alles volledig voor je geregeld. De Barbecue Boer levert alle benodigdheden en haalt het vuile servies weer op zodat jij je volledig op de organisatie kunt richten. Makkelijker kan niet!

Complete barbecue bij het bedrijfsevenement

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, warme stokbroden en sauzen
  • Inclusief barbecue, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

€22,50 p.p.
Delen op: