Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Leukste buurtfeest ideeën

De leukste buurtfeest ideeën

Een buurtfeest is het perfecte moment om met de buren bij te praten. Wil je de leukste leuke buurtfeest ideeën vinden? Lees dan snel verder.

Een buurtfeest is het perfecte moment om je buren beter te leren kennen. Want met zo'n feest heb je eindelijk de kans lekker met je buren bij te praten. Ben jij degene die het organiseert? Dan is het belangrijk dat er een programma is voor jong en oud is. Iedereen moet het naar zin hebben. Een organiseren kan ontzettend veel werk zijn, daarom is dit ideaal om samen met je buren te organiseren. Wil je de leukste leuke buurtfeest ideeën vinden? Lees dan snel verder.

Buurtfeest ideeën voor vermaak

Bij een buurtfeest is het belangrijk dat er veel vermaak is, vooral wanneer er veel kinderen zijn. Een springkussen voor de kleinste kinderen is bijvoorbeeld altijd leuk, en verveelt nooit. Er zijn genoeg volwassenen die daardoor met heimwee terugdenken aan hun kindertijd.

Buurtspelen

Buurtspelen kunnen georganiseerd worden voor kleine en grote feesten. Je kan gezinnen tegen elkaar laten spelen. Ook erg leuk als familie uitjes idee. De beste buurtfeest ideeën qua spelletjes, zijn de spelletjes die leuk zijn voor alle soorten gezinnen. Om het super spannend te maken, kun je regelen dat er prijzen te winnen zijn. Dat maakt iedereen vaak net even dat beetje extra fanatiek.

Buurtspelen op een buurtfeest

Een themafeest doet het altijd goed en is zelfs gemakkelijk te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het thema Spanje. Kleed alles aan met vlaggetjes in de kleuren van Spanje. Er is tegenwoordig veel Spaanstalige muziek op de radio, maar de klassiekers doen het ook altijd goed. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heel ander land, zoals Frankrijk of Italië. Wijntje erbij voor de volwassenen, en je waant je zo in een ander land.

Battle of the bands

Straat karaoke is een leuke manier om er een echt feest van te maken. Gezinnen kunnen samen optreden als band. Houden jullie niet van zingen of zijn jullie nu niet bepaald nachtegaaltjes? Dan kan playbacken ook. Iedereen gezin kiest een band en nummer en verkleed zich als die groep, succes gegarandeerd.

Buurtfeest ideeën met eten

Eten en drinken is misschien wel het belangrijkst op een buurtfeest. Een buurtfeest begint vaak in de middag en is ergens in de avond afgelopen. Het is dan logisch dat mensen honger krijgen en willen eten, om daarna een drankje los te trekken. Het is vooral met het eten belangrijk om je buren te vragen of zij specifieke buurtfeest ideeën hebben op dit gebied. Misschien is er wel iemand vegetarisch, of zijn er buren met allergieën. 

Barbecue op je buurtfeest

De barbecue is een klassieker op buurtfeesten, ook wel de buurtbarbecue. Het is een makkelijke en leuke manier om voor eten te zorgen. Gezellig verzamelen rondom de barbecue en keuvelen over van alles en nog wat, terwijl je wacht tot je hamburger of speklap klaar is om gegeten te worden. Een barbecue duurt zo al snel meerdere uren, maar dat maakt het juist zo gezellig. Lekker mals stukje vlees, verse salades, warme stokbroden. Loopt het water je al in de mond?

Maak jij je al zorgen over de afwas achteraf? Een buurtfeest organiseren is al veel werk, dan komt daarna ook nog het opruimen bij. Het scheelt veel werk als je de barbecue laat thuis bezorgen en ophalen, dan hoef jij ook niet je buurman aan te kijken of hij de afwas wil doen. De Barbecue Boer kan je hier volledig in ontzorgen. Wij brengen de barbecues, het servies en al het eten en halen achteraf alles weer op. Zo geniet iedereen evenveel van het feest. Benieuwd naar de pakketten dat De Barbecue Boer heeft? Er zijn er maar liefst 8!

Buurtfeest BBQ

Internationale markt

Heb je mensen in de buurt wonen met een andere culturele achtergrond? Dan is een buurtfeest een goede mogelijkheid om nieuwe gerechten te proberen. Je buren kunnen gerechten, desserts of koekjes uit hun eigen cultuur meebrengen, of gewoon uit eigen regio in Nederland. Op die manier verlaag je gelijk de drempel om met elkaar in contact te komen, want je kunt beginnen met over eten te kletsen. Wie weet wat je over elkaar leert en wat daar verder uitrolt. Beter een goede buur dan een verre vriend, wordt weleens gezegd.

Buurtpicknick

Een buurtpicknick is een variant op de buurtbarbecue. Het is een gemakkelijke manier om gezellig met elkaar te eten. Als er een park in de buurt is, dan is dit de ideale locatie voor de picknick. Een verlaten weiland kan natuurlijk ook. De buurtorganisatie kan alles regelen, of je kunt ervoor zorgen dat iedereen eten en drinken meeneemt. Veel mensen vinden het leuk om te koken of lekkere boterhammen klaar te maken. Wie weet onthuld zich één van je buren wel als ware keukenprinses of -prins.

Welke buurtfeest ideeën heb jij zojuist gekregen?

De Barbecue Boer maakt jouw buurtfeest compleet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief BBQ, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Hele blije buren! 
Het basis barbecue pakket

Basis pakket

Voor een topprijs een complete barbecue!

Bekijk product
€18,25 p.p.
Barbecue beef en steak pakket

Beef & steak pakket

De beste keuze voor een echte vleesliefhebber!

Bekijk product
€23,95 p.p.

Vis & gamba pakket

Een heerlijke visbeleving voor op de barbecue!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Het Boer'n barbecue pakket

Boer’n pakket

Een boerengenot, direct vanaf het land!

Bekijk product
€19,50 p.p.
Het Luxe barbecue pakket

Luxe pakket

Een luxe lekkernij voor een uitstekende prijs!

Bekijk product
€20,50 p.p.
Vlees en vis barbecue pakket

Vlees & vis pakket

Een combinatie van 's werelds beste barbecue-ingrediënten!

Bekijk product
€21,50 p.p.
Het Halal barbecue pakket

Halal pakket

Geniet van een halalbarbecue als ooit tevoren! 

Bekijk product
€19,50 p.p.
Kinder barbecue pakket

Kinder pakket

De lekkerste barbecue voor onze kleintjes!

Bekijk product
€13,50 p.p.
Vegetarisch barbecue pakket

Vegetarisch pakket

Een vegetarische barbecue, perfect van smaak!

Bekijk product
€19,85 p.p.
Allergeenvrij barbecue pakket

Allergeenvrij pakket

Voor een allergeenvrije barbecue moet je hier zijn!

Bekijk product
€22,50 p.p.
Delen op: